Blijf op de hoogte...

WINTERSUGGESTIES ........ 

VOORGERECHTEN

Verse erwtensoep met rookworst en notenbrood     € 6,95
Boschampignonsoep met notenbrood     € 6,95

 

HOOFDGERECHTEN

Wortelstoemp met Durocworstjes     € 12,75
Savooistoemp met Durocworstjes     € 12,75
Wortelstoemp met Breydelham     € 12,75
Savooistoemp met Breydelham     € 12,75
De diverse stompen zijn verkrijgbaar met ajuinsaus óf pickles.

Witloof met hesp, kaassaus én puree     € 12,75

Boeren Plenkske     € 9,95
(wildpaté/ zwarte pens/ Cobourgh hesp/ Rafaëlkaas/ Provençaalse kaas/ notenbrood/mosterd)

 

DESSERT

Warme apfelstrüdel     € 3,65
Warme apfelstrüdel met slagroom     € 4,25
Warme apfelstrüdel met 1 bol vanille-ijs     € 4,65
Warme apfelstrüdel met 1 bol vanille-ijs én slagroom     € 5,25

Supplement vanillesaus     € 1,25

____________________________________________________________________________________  

WILD SUGGESTIES ........ 

VOORGERECHTEN

Carpaccio vanaf hert, truffelmayonaise, rucola én zongedroogde tomaatjes     € 13,95
Wildkroket (1 stuk) met een winterslaatje     € 6,75
Duo van fazant- en reepaté met uienconfituur en een herfstslaatje     € 11,95

 

HOOFDGERECHTEN

Wildburger met truffelmayonaise, boschampignons én een herfstslaatje     € 14,95
Wildkroketten (2 stuks) met een winterslaatje     € 13,50
Hazepeper met warme groenten     € 23,50

Hertensteak met warme groenten     € 25,75
Trio van hert/everzwijn/haas met warme groenten     € 27,75

Supplement: boschampignonsaus óf cognacsaus óf frambozenwildsaus    € 3,00

Deze hoofdgerechten zijn inclusief verse friet, puree, gekookte aardappelen,
aardappelkroketten óf Postels abdijbrood.

____________________________________________________________________________________ 

KERSTMENU 2018 ........ 

Verkrijgbaar vanaf maandag 24 december tot en met woensdag 26 december.

Carpaccio van hert,
rucola, zongedroogde tomaten en truffelmayonaise.

óf

Duo van schartongfilet én scampi's
met fijne snippergroenten en een safraansaus.

~ ~ ~ ~ ~

Duo van everzwijn én haas met woudchampignons,
rode portsaus, warme groenten en aardappelkroketten.

óf

Kabeljauwhaasje met een tuinkruidensaus,
warme groenten en aardappelkroketten.

~ ~ ~ ~ ~

Dessertbord van de chef.

€ 39,95 p.p.

Supplement tussengerecht (€ 5,00 p.p.)
Soepje van wortel & pompoen
gerookte kalkoen, kokosmelk, gember én huisgemaakte croutons.

____________________________________________________________________________________  

MOSSELEN ........ 

VANAF FEBRUARI 2019 !!!

____________________________________________________________________________________

RIBBETJES V/D BBQ ........ / HALVE KIPPEN VAN DE GRIL ........ 

VANAF ONGEVEER MIDDEN JUNI 2019 !!!

____________________________________________________________________________________ 


Heeft U interesse in onze uitgebreide menukaart, dan kunt U deze eens op het gemak bekijken via de volgende Nederlandse menukaart, English menu, Deutsche Menü, Menu Français. Voor groepen hebben we ook leuke menu-arrangementen tegen schappelijke prijzen. Vraag er even naar via onze contactpagina

Wij zijn alle dagen geopend vanaf 09.30u.
De keuken is geopend vanaf 10u tot 21u.

Groepen vanaf 10 personen, keuze aub beperken tot max. 3 gerechten.

Nu reserveren